مراسم وداع مردم قدرشناس تهران با پیکر پاک سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهیدان همراهش ابومهدی المهندس معاون نیروی مردمی عراق (الحشد الشعبی) ، وحید زمانینیا، حسین پورجعفری، شهروز مظفرینیا و هادی طارمی ساعت ۸ صبح دوشنبه ۱۶ دی آغاز شد.
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) با حضور در دانشگاه تهران با چشمانی اشکبار بر پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش نماز اقامه کردند. سران سه قوه، فرماندهان عالیرتبه نظامی و مسئولان عالیرتبه نظام نیز در این مراسم حضور داشتند.
پس از اقامه نماز، پیکر شهدا بر دستان مردم، مسئولان و همرزمان این شهدا از دانشگاه تهران خارج و مراسم تشییع میلیونی از دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی آغاز شد.
استقبال و حضور گسترده و میلیونی مردم در رستاخیز تهران به گونهای بود که مسیرهای منتهی به خیابان انقلاب بسته شده و حرکت مردم به سختی انجام میشد. این مراسم در حالی برگزار شد که مردم عزادار تهران از ساعتهای ابتدایی بامداد امروز در مسیرهای تعیین شده برای وداع با پیکر این شهدا حاضر شده بودند.
همکاران شرکت پایندان نیز از ساعت ۷:۳۰ صبح روز دوشنبه به جمعیت انبوه عزادار و خواهان انتقام مردم پیوسته و پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر شهدا در دانشگاه تهران، با این شهیدان گرانقدر وداع کردند.
ثبت ديدگاه